The Liberty Inn (New York)

The Liberty Inn (New York)

KINKY | 

Bare få minutters gang fra NYC's Chelsea Market finder du dette fantastiske lille hotel The Liberty Inn, der er kåret som en af de mest romantiske tilflugtssteder i The Big Apple. Men hvad der virkelig gør denne destination kinky, er, at det faktisk er et kærlighedsmotel.

Med værelser tilgængelige for leje i blot et par timer, kan gæsterne tjekke ind og ud for en hurtig og lidenskabelig stund. Liberty Inn, der blev etableret for mere end 40 år siden, er en af de oprindelige amerikanske kærlighedsmoteller, og der er et fantastisk udvalg af værelser, der alle er designet med sex i tankerne.

Forestil dig at træde ind i et værelse med spejlede lofter over sengen og stemningsfuld belysning, hvor passioneret indretning og kunstværker sætter scenen for en uforglemmelig oplevelse. Hvert værelse inkluderer positionspuder, der hjælper dig med at opnå næste niveau af Kama Sutra, samt adgang til det gratis XXX-underholdningssystem på værelset.

Interlude-værelserne er udstyret med to-personers jacuzzi, der indbyder til afslappende og intime stunder. Vi elsker dette hotel, ikke kun for dets libertinske tilgang til hotelværelsesleje, men også for dets fremragende beliggenhed, hvor mange af værelserne har ikonisk udsigt over Hudson River.

Så hvis du leder efter et sted, hvor du kan slippe dine hæmninger løs og nyde en erotisk flugt midt i New Yorks pulserende hjerte, er Liberty Inn det perfekte valg. Dette kærlighedsmotel lover en intens og lidenskabelig oplevelse, der vil efterlade dig længselsfuld efter mere.

Book et kinky hotelværelse her!

Tilbage til blog
1 af 4