Hotel Bowmann (Paris, Frankrig)

Hotel Bowmann (Paris, Frankrig)

LUKSURIØST | ROMANTISK

Det er ikke et almindeligt dobbeltværelse, der møder jer på Hotel Bowmann; det er en sexet spejlvæg lige ved siden af sengen. Hotellet er perfekt til par på en romantisk getaway.

Dette 5-stjernede hotel ligger inden for den gyldne trekant i Paris' 8. arrondissement og byder på 53 designerværelser og -suiter i en elegant, traditionel Haussmann-bygning. 

Værelserne på Bowmann har trægulv, højt til loftet, dekorative pyntelister og overdådige senge med hovedgærder i læder. Der er egne badeværelser i Carrara-marmor og med luksusinventar.

Værelserne er rummelige og luksuriøse, men spejlene er højdepunktet for de fleste gæster. Det giver en sensuel og pirrende stemning, der forvandler jeres ophold til en intim og uforglemmelig oplevelse. Forestil jer at nyde et glas champagne sammen i sengen, omgivet af smukke spejlbilleder, der tilføjer en ekstra dimension til jeres romantiske aften.

Hotel Bowmann er et fremragende valg til en par-weekend i Paris, hvor I kan udforske byens romantiske charme, mens I bor i luksuriøse omgivelser, der forstærker jeres lidenskab. Fra de elegante værelser til den betagende udsigt over Paris, tilbyder hotellet alt, hvad I behøver for at skabe uforglemmelige minder sammen.

Find ledige datoer og priser på den næste erotiske rejse:

Book hotelværelse her!

Tilbage til blog
1 af 4