Le Meurice – Dorchester Collection (Paris, Frankrig)

Le Meurice – Dorchester Collection (Paris, Frankrig)

LUKSURIØST | ROMANTISK

Hvis din idé om romantik er et overdådigt marmorbadeværelse med et storslået badekar med udsigt, så er Le Meurice hotellet i Paris noget for dig. Forestil dig at træde ind i et badeværelse, hvor hver overflade skinner i marmor, og hvor et elegant, fritstående badekar inviterer til afslappende stunder med din elskede, mens I nyder udsigten over Paris’ skyline.

Men det er ikke kun badeværelserne, der imponerer. Soveværelset i denne suite er et af de største hotelværelser i Europa, hvilket giver jer masser af plads til at udforske jeres lidenskaber. De lydisolerede værelser sikrer, at I kan nyde hinandens selskab uden forstyrrelser, mens de er udsmykket i en forførende 1700-talsstil med Louis XVI-møbler, som tilføjer en ekstra dimension af luksus og elegance til jeres ophold.

Forestil jer at vågne op i en kæmpe seng omgivet af silke og fløjl, hvor hver detalje er designet til at forkæle sanserne. Lyset fra de parisiske gader filtrerer blidt gennem de tunge gardiner, mens I trækker jer tilbage i de bløde dyner for endnu en time af intimitet.

Le Meurice er ikke blot et sted at bo, det er en legeplads for elskende, hvor hver krog og hvert hjørne er designet til at inspirere romantik og forførelse. 

Uanset om I ønsker at udforske byen eller blive i jeres suite, tilbyder dette hotel den perfekte ramme for en uforglemmelig, erotisk getaway i Paris.

Book hotelværelset nu!

Tilbage til blog
1 af 4