Miami Love (Malaga, Spanien)

Miami Love (Malaga, Spanien)

ROMANTISK | KINKY

Hotellet Miami Love i Malaga er det ideelle tilflugtssted for dig og din partner, hvor I kan udforske hvert eneste hjørne med fuld respekt for jeres privatliv og total diskretion.

I deres elegante værelser finder I alt, hvad I behøver for at skabe en sensuel atmosfære: en luksuriøs brusekabine med gennemsigtigt glas, pipet musik for at sætte stemningen, og et udvalg af voksne film, der pirrer sanserne. Nyd ubesværet forbindelse med WiFi og den behagelige kølighed fra airconditionen. Udforsk jeres lyster med deres forførende lingeri-katalog, fantasifulde kostumer og et udvalg af erotisk legetøj, der er skræddersyet til at opfylde jeres hemmeligste ønsker.

Lad jeres smagsløg udforske hotellets menu med fristende mad og forfriskende drikkevarer, perfekt til at nyde i jeres intime oase. Og når I har behov for at slappe helt af, står deres professionelle massage service til rådighed 24 timer i døgnet, klar til at forkæle jer begge.

Vælg deres suite med jacuzzi for at tilføre ekstra lidenskab til jeres ophold. Her kan I dykke ned i boblerne, lade spændingen vokse og lade fantasierne få frit løb i en atmosfære af ren luksus og sensualitet.

Book dit værelse her!

Tilbage til blog
1 af 4