Vigtigheden ved at være uperfekt - MAJOU

Vigtigheden ved at være uperfekt

Kan du genkende denne tankegang:

For at have sex (solo eller med en partner) skal jeg føle mig spontant tændt og liderlig, stemningen skal være den helt rigtige, der må ikke være nogen følelsesmæssig spænding (internt med mig selv eller eksternt mellem min partner og mig), temperaturen skal være ideel, belysningen skal være passende. Jeg må ikke føle mig sulten eller for mæt. Jeg forventer, at jeg bliver tændt med det samme, ellers er det en fiasko, og det vil ikke fungere. Og hvis alle disse ting stemmer overens og er lige som jeg har brug for, skal jeg føle masser af nydelse og let få en orgasme, i det sekund jeg ønsker.

 

Og ja, vi overdriver lidt, måske tænker du ikke ALLE disse ting, men kun nogle få af dem. Eller måske tænker du dem alle sammen.

Uanset hvad. Vi inviterer dig til at grine af dette fjollede tankespil. Din hjerne spiller dig bogstaveligt talt et trick for at forhindre dig i at nyde et vidunderligt ufuldkomment seksuelt møde med dig selv eller en elsker.

For at få fantastiske oplevelser, opleve masser af nydelse og få de bedste orgasmer i dit liv, skal du være villig til at få mindre fantastiske oplevelser, opleve lavt nydelsesniveau nogle gange, have "meh"-orgasmer og også opleve fravær af orgasmer.

At kræve perfekte forhold inden overhovedet at påbegynde sex/nydelse, og derefter forvente den perfekte oplevelse - er simpelthen et ganske forfærdeligt stort pres at lægge på din stakkels krop, og en garanteret måde at blive skuffet på.

 

Din krop har ikke brug for alt det pres.

Den har brug for at føle, at det er okay at være uperfekt.

Og hvis du giver dig selv lov til at have disse mindre end ideelle oplevelser, så vil jeg vædde med, at din krop og majou vil belønne dig med den mest overraskende mind-blowing nydelse og orgasmer, når du mindst venter det.

Så spørgsmålene til dig selv kunne være:

Hvordan ville det se ud at byde ufuldkommenhed velkommen i dit seksuelle liv?

Er det ikke tid til at være uperfekt og fabelagtig!!?

Kærlighed fra MAJOU 

 

Tilbage til blog
1 af 4