Lad glidecremen blive et fast ritual - MAJOU

Lad glidecremen blive et fast ritual


Glidecreme kan gøre god sex til fantastisk sex ved at reducere friktion og facilitere alle former for penetration.

Det kan gøre vaginal penetration behagelig og ubesværet, oral en bedre oplevelse for begge partnere, og det er afgørende for sikker analsex, at det anvendes.

Uanset om du deler eller er alene, er smøremidler et sensuelt (og funktionelt) værktøj til at udforske nydelse og seksualitet.

Er du en glidecremeekspert? Helt nybegynder? Måske skeptisk? Med så mange typer derude er det normalt at have nogle spørgsmål om de glatte ting. For at hjælpe dig med at navigere i mulighederne har vi samlet svar på de mest almindelig spørgsmål. 

 

Kan glidecremer gøre mere skade end gavn?

Det viser sig, at mange kommercielle glidecremer kan indeholde skadelige kemikalier og irriterende stoffer.

Uanset mærket er en glidecreme, der er sikkert til sex, en glidecreme, der A) giver tilstrækkelig smøring og B) ikke er for kemisk tæt eller "hyperosmolær".

Kan du huske osmose fra biologien? Det er strømmen af vand mellem cellerne. Når der er for meget opløst stof på ydersiden, vil vandet inde i cellerne prøve at afbalancere trykket. Derfor vil hyperosmolære glidecremer, der er fremstillet med mange petrokemiske stoffer, trække vandet ud af cellerne i dine slimhinder og dehydrere dem. Dette kan være alvorligt. Når cellerne i dit rektale eller vaginale væv er dehydreret og beskadiget, er de mere modtagelige for at rive sig løs. Dette er ikke kun smertefuldt, det øger også din risiko for at få kønssygdomme og andre ubehagelige gæster.

 

Kan spyt bruges som glidecreme?

Lad os være ærlige, det mest almindeligt anvendte glidemiddel er spyt. Bortset fra at være let tilgængeligt og gratis, er der ikke mange gode grunde til at blive ved med at bruge spyt under sex. For det første tørrer det utrolig hurtigt, kan forårsage gærinfektioner i skeden, og kan videregive seksuelt overførte infektioner. 

 

Så hvordan vælger du en sikker glidecreme?

Kig på etiketten på de glidecremer, du køber, og søg efter produkter, der er fremstillet med naturlige ingredienser i stedet for petrokemiske stoffer. Nogle glidecremer en form for "varmende" fornemmelse er generelt hyperosmolære. Undgå glidecreme med glycerin som den primære ingrediens, fordi det er forbundet med gærinfektioner. Prøv at finde noget, der er med naturlige ingredienser for det mest følsomme væv i din krop.

 

Er glidecreme overhovedet nødvendigt?

Glidecreme gør penetrationen bedre for alle. Det giver dig mulighed for at prøve flere stillinger, beskytter dine mest følsomme væv, reducerer friktion og øger komforten. Husk på, at anus ikke har nogen form for naturlig smøring, så glidecreme er nøglen til at få en behagelig og SIKKER anal oplevelse. Hvad angår vaginalsex, kan den ekstra glideevne faktisk gøre det lettere at få orgasme!

  

Tilbage til blog
1 af 4