Hvad er damiana godt for? - MAJOU

Hvad er damiana godt for?

Damiana: en plante, der har været kendt for sine afrodisiakale egenskaber, og hvis anvendelse går tilbage til Maya-kulturen.


Planten stammer fra Mexico, og er blevet brugt til at hjælpe med at øge seksuel ophidselse og udholdenhed, øge hyppigheden af orgasmer og reducere vaginal tørhed.

Den blærede urt med de positive virkninger på sexorganer, hormoner og nervesystem er ligeledes rigtig god til blære – og urinvejsproblemer. Det er mest fra mund til mund, at bladene fra planten er blevet anbefalet, så selv om den er anvendt gennem århundreder, findes der ikke mange videnskabelige dokumentationer for virkningerne ud over den enorme popularitet, urten har opnået blandt hundredtusinder af folk

 

Undersøgelser viser, at Damiana kan øge seksuel ophidselse og udholdenhed hos både mænd og kvinder.

Det skyldes sandsynligvis den øgede blodgennemstrømning, planten forårsager. Det kan også tænkes, at det sexfremmende element opstår pga. Damianas undertrykkende virkning på østrogen. Sidst, men ikke mindst, har urten Damiana en meget afslappende effekt, hvilket i sig selv kan være befordrende for at give sig hen i soveværelset og glemme opvasken, momsregnskabet og præstationspresset.

Den populære urt bliver netop brugt som en mild og naturlig behandling af nervøsitet og depression verden over, idet man ved indtagelse oplever en øjeblikkelig tilstand af velvære og afslappethed.

 

Tilbage til blog
1 af 4