Wildwood Inn (Kentucky, USA)

Wildwood Inn (Kentucky, USA)

KINKY |

Wildwood Inn er et charmerende lille temahotel, perfekt til at opfylde jeres vildeste fantasier med et væld af unikke værelser at vælge imellem. Vi springer måske over Cupid Suite med dets to-personers spa bad og rød-hvide indretning, men resten af deres udvalg er særdeles fristende.

Den Rustikke Suite er et hit, komplet med en ægte 1948 Ford Pickup Truck som jeres seng. Hvis I aldrig fik chancen for at være frække på bagsædet i jeres ungdom, så er dette nu jeres mulighed. Der er også et udhus og en spa bad, så I kan smage lidt på hillbilly-livsstilen. Forestil jer at lege rollespil som uskyldige unge elskere, der udforsker hinandens kroppe i den nostalgiske atmosfære af en gammeldags pickup truck.

En anden forrygende mulighed er Piratskibet, som vil få jer til at svinge fra storsejlet på ingen tid. Lad jer selv blive pirat og bytte, når I udforsker de frække muligheder på dækket. Andre valgmuligheder på Wildwood Inn inkluderer:

  • Safari Village, hvor I kan lade jer opsluge af dyrenes natlige lyde, mens I forkæler jer selv i en jungle af lidenskab.
  • Oriental Suite, der indbyder til sensuelle stunder med eksotiske dufte og bløde silketæpper.
  • Nautical Suite, hvor I kan lade jeres indre søfarere tage på en erotisk opdagelsesrejse.
  • Kentucky, New Mexico eller Arizona Cave, der tilbyder rustikke og intime omgivelser for dybe, intime oplevelser.
  • Venetian Suite, som transporterer jer til Venedigs romantiske kanaler, perfekt til lange, lidenskabelige nætter.
  • Ice Cave, hvor kontrasten mellem det kølige rum og jeres hede begær skaber en elektrificerende atmosfære.

Men hvis idéen om en kinky weekend i en bil stadig frister, så er Happy Days Suite noget for jer. Dette værelse transporterer jer direkte tilbage til 1950'erne med en 1959 Cadillac Convertible som jeres helt egen Queen size seng.

Med en diner og nogle fantastiske retro-tilbehør, er dette værelse garanteret at få benzin i jeres tank. Forestil jer at genoplive de frække teenagerdrømme i den ultimative retro-oplevelse, hvor hver nat bliver en rejse tilbage i tiden til uskyld og lyst.

Uanset hvilket tema I vælger, lover Wildwood Inn en uforglemmelig oplevelse fyldt med leg og romantik. Hvert værelse er designet til at skabe den perfekte ramme for jeres erotiske eventyr, og det unikke design sikrer, at der er noget for enhver smag og lyst. De intime og detaljerede miljøer inviterer jer til at give slip på hæmningerne og udforske hinanden i nye og spændende omgivelser, hvor jeres vildeste fantasier kan blive til virkelighed.

Book dit erotiske hotelværelse her!

Tilbage til blog
1 af 4