The Standard Spa Miami Beach (Florida, USA)

The Standard Spa Miami Beach (Florida, USA)

LUKSURIØST | 

Dette næste valg af hotelværelse måske ikke virker umiddelbart kinky, men når du ser, at The Standard Spa Miami Beach spa-resort er forbeholdt voksne (21+ ved indtjekning), forstår du hurtigt, hvilken slags ferie du er ved at booke.

Nej, det er ikke et swingers-resort, men det er uden tvivl et luksuriøst festparadis for 18-30-årige, der ønsker at opleve Miami Beach på en ekstraordinær måde.

Alle værelserne på The Standard Spa er designet til at forkæle og ophidse med komfortable daybeds, private jacuzzi og spa-regnbruser. Gæster kan også nyde udsigten over Biscayne Bay fra deres værelser.

Bay View Suite er det bedste valg, når det kommer til udsigt, og inkluderer fejrende vandudsigter, der næsten får dig til at tro, at du er blevet kastet direkte ind i Miami Vice. Med en fritstående, victoriansk klovfodet badekar og din egen private terrasse tilbyder dette spa-hotel måske ikke det mest kinkige valg på vores liste, men det serverer en fræk skive af luksuriøs vanilje.

Forestil dig en sensuel aften i det private badekar, hvor stjernerne lyser op over Biscayne Bay, mens du og din partner deler intime øjeblikke i det opvarmede vand. Den eksklusive atmosfære af Bay View Suite giver den perfekte ramme for en romantisk ferie, hvor hvert lille detalje er designet til at forkæle og stimulere sanserne.

Selvom det ikke er den mest eksplosive destination på listen, kan den sofistikerede luksus og de diskrete fristelser på The Standard Spa helt sikkert tilføje en krydret dimension til jeres ferie. Fra den dekadente, private terrasse til de romantiske øjeblikke i det klassiske badekar, vil du finde rig mulighed for at nyde en uforglemmelig, sensuel oplevelse.

Book dit erotiske hotelværelse her!

Tilbage til blog
1 af 4