Kew Motor Inn (New York, USA)

Kew Motor Inn (New York, USA)

KINKY | 

Et kærlighedsmotel i hjertet af New York City, Kew Motor Inn, som du finder midt i Queens, er Kew Motor Inn.

Med værelser tilgængelige for kortvarige ophold (per time) eller længere kinky ophold, er der masser af unikke temaer at vælge imellem. På den mere vanilje ende af spektret kan gæster vælge deres egen Love Nest eller et værelse, der er designet omkring Arabian Nights eller endda en Safari, men vi er vilde med spejlværelset.

Ikke blot tilbyder dette værelse gæsterne en refleksion af sig selv i loftet, men vægge til vægge spejle sikrer, at der ikke er en vinkel, du ikke kan se dig selv fra i denne suite. Hver bevægelse, hver lidenskabelig stund, reflekteres og fordobles, hvilket gør oplevelsen endnu mere intens og pirrende.

Stedet har også en cocktail lounge og et jacuzzi-værelse, perfekt til afslapning efter en hed omgang. Med gratis HBO, parkering og wi-fi, mangler du intet for at skabe den perfekte erotiske flugt.

Kew Motor Inn er ideelt for par, der ønsker at udforske deres fantasier og slippe hæmningerne løs. Uanset om du vælger et tema, der tager dig med på en eksotisk rejse, eller om du foretrækker at blive i spejlværelset og nyde synet af dine egne erotiske eventyr, lover dette motel en uforglemmelig oplevelse fyldt med passion og spænding.

Book et erotiske hotelværelse her!

Tilbage til blog
1 af 4