Dungeon East (California, USA)

Dungeon East (California, USA)

LUKSURIØST | KINKY 

Dungeon East har en åben planløsning på 130 kvadratmeter er det ultimative opholdssted for BDSM-entusiaster og byder på specialfremstillet møblement, herunder bure, gynger, bænke og et skræddersyet St. Andrew’s Cross, som bare venter på at udforske dine mørkeste fantasier.

Dungeon East er en moderne luksus-dungeon, der emmer af eksklusivitet og erotisk tiltrækning. Det er ikke overraskende, at denne intime legeplads har været brugt som kulisse til shoots med Kink, Evil Angels og endda til nogle musikvideoer.

Du kan også blive en del af eliten med en fræk getaway til dette fetichfyldte studie, hvor hver detalje er designet til at opfylde dine vovede drømme.

Galleriet med Femdom-kunst sætter stemningen, mens fetichmagasinerne og det brede udvalg af legetøj og tilbehør giver dig uendelige muligheder for at udforske dine lyster. Dyk ned i en verden af piske, CBT-udstyr og sensation play, eller udforsk korporlige strafferedskaber, gags og feminiseringskit – der er ingen grænser for de eventyr, du kan opleve her.

Dungeon East, beliggende i Arts District i Los Angeles, er en diskret oase for dem, der søger en uforglemmelig erotisk oplevelse. Adressen afsløres kun for dem med en fuldt betalt booking, hvilket sikrer, at din tid her er både privat og eksklusiv. Gæster har også adgang til deres eget tekøkken og lobbyområde, hvilket skaber den perfekte balance mellem komfort og frækhed.

Denne dungeon er mere end bare et sted – det er en invitation til at lade dine hæmninger falde og give dig hen til en verden af luksuriøs lyst og udforskning.

Book det kinky værelse her!

Tilbage til blog
1 af 4