Cove Haven Resort (Pennsylvania, USA)

Cove Haven Resort (Pennsylvania, USA)

LUKSURIØST | ROMANTISK 

Cove Haven Resort i Pocono Mountains tilbyder en enestående og fræk oplevelse, der perfekt kombinerer romantik og sensualitet. Denne eksklusive retreat, kun for par, er skræddersyet til at fremkalde en erotisk stemning fra det øjeblik, du ankommer.

Resortet har en række suiter, der hver især er designet til at stimulere fantasien og skabe en intim atmosfære. Fra de rundsenge med spejl-lofter til de luksuriøse boblebad, hver suite er en invitation til at udforske dine dybeste lyster.

Men det er Champagne Tower, der virkelig stjæler showet. Forestil dig en nat i denne himmelske suite, hvor en stjerneklar himmel svømmer over dig, mens du nyder en blød, opvarmet brændeovn ved din side. Den private, hjertformede pool, omgivet af glas, giver dig en følelse af at være i din egen lille verden af luksus og sensualitet.

I stuen står det syv fod høje whirlpool-badekar, formet som et cocktailglas, som en ikonisk detalje. Dette er ikke bare et badekar; det er et fristende element, der indbyder til leg og intimitet, med din partner ved din side. Det står midt i rummet, så du kan nyde udsigten og stemningen uden nogen forhindringer.

Selvfølgelig er det ikke kun værelserne, der tilbyder frække oplevelser. Resortet tilbyder også specielle aktiviteter og dining-pakker, der er designet til at krydre din romantiske ferie. Tænk på en middag under stjernerne, en privat danselektion, eller en sensuel spa-behandling.

Cove Haven Resort er ikke bare et ophold; det er en oplevelse, der vækker dine sanser og efterlader dig med uforglemmelige minder. Det er det perfekte sted for par, der ønsker at fordybe sig i deres erotiske eventyr og skabe en uforglemmelig flugt fra hverdagen.

Book et erotisk værelse her!

Tilbage til blog
1 af 4