TreeHouse Villas (Koh Yao Noi, Thailand)

TreeHouse Villas (Koh Yao Noi, Thailand)

LUKSURIØST |

Træd ind i en verden af erotisk luksus og hemmelige fristelser på TreeHouse Villas, et eksklusivt resort kun for voksne, gemt væk i de frodige, tropiske skove på Koh Yao Noi. Perfekt til en sensuel flugt eller en uforglemmelig bryllupsrejse, tilbyder dette paradis en perfekt blanding af naturens skønhed og raffineret komfort.

Forestil dig at bo i en rummelig, klimatiseret villa, indhyllet i den tætte jungle, hvor du har din egen private verden. Hver villa er udstyret med en indbydende, privat dyppe-pool, hvor du kan nyde intime stunder alene eller sammen med din partner, omgivet af en eksotisk oase. Indtag den forførende atmosfære, mens du slapper af i din private pool, der er perfekt til romantiske nætter under stjernerne.

TreeHouse Villas forkæler dig med et væld af uimodståelige faciliteter, fra en gratis thailandsk massage, der kærtegner dine sanser, til gratis yoga-klasser, der bringer balance og ro til dit ophold. Og som en ekstra bonus, tilbydes du en dagstur til en nærliggende ø, perfekt til at udforske hemmelige strande og skjulte skove i et intimt miljø.

De smukt møblerede villaer giver en fornemmelse af privat luksus og æstetisk elegance, som kun understreges af det velkomstdrink, der venter dig ved ankomsten.

For yderligere forkælelse kan du nyde den ekstra dampbad og kølepool, der giver en forfriskende pause og mulighed for at fordybe dig i ren afslapning.

Tag din flugt til TreeHouse Villas, hvor hver detalje er designet til at vække dine mest hemmelige ønsker og bringe dig tættere på naturens forførelse.

Book dit ophold nu!

Tilbage til blog
1 af 4