Time Movement Hotel (Chiang Mai, Thailand)

Time Movement Hotel (Chiang Mai, Thailand)

KINKY |

Træd ind i Time Movement, et lille men erotisk paradis beliggende i Chiang Mai, hvor hver suite inviterer dig til at udforske dine vildeste fantasier. Dette thailandske kærlighedshotel er åbent 24 timer i døgnet, hvilket giver dig mulighed for at vælge dit frække tilflugtssted i timevis.

Uanset om du ønsker at dykke ned i en fantasifuld motorverden med vores Motor Room, hvor bil og seng smelter sammen til en vild køretur af nydelse, eller om du vil lade dig forføre af Underwater Room, der fylder dine sanser med maritime kitsch-detaljer, vil du finde hver suite fyldt med sjov og fristelse.

Men det er helt sikkert Stripper's Suite, med sin forførende dansepæl og vægge beklædt med spejle, der virkelig skiller sig ud. Her får du muligheden for at lade din indre stripper komme til live i et rum, der er skabt til at fremhæve hver bevægelse og hver kærkomne fantasi.

Time Movement er det perfekte sted at kaste dig ud i vovede eventyr og tilbringe tid i erotiske omgivelser, når du er i området. Kom forbi og lad dig omslutte af en verden af fræk fornøjelse og ubegribelig nydelse.

Book overnatning her!

Tilbage til blog
1 af 4