Keibajo US Hotel (Niigata, Japan)

Keibajo US Hotel (Niigata, Japan)

KINKY |

Det moderne japanske kærlighedshotel US Hotel i byen Niigata er en populær lokal attraktion og en favorit blandt vestlige turister, der søger en uforglemmelig oplevelse.

Gæsterne kan vælge mellem et imponerende udvalg af fantasilegerum, der hver især er perfekt designet til lidt frækt rollespil, herunder:

  • Traditionelt japansk hus
  • Japansk fængsel
  • Skoleklasse
  • Byggeplads

Hotellets Hospital Examination Room er særlig populær blandt gæsterne. Dette rum er perfekt til medicinsk rollespil og er komplet med to senge, en læge/sygeplejerskestation og masser af passende legetøj og udstyr, der garanterer en uforglemmelig oplevelse.

Med i alt 50 værelser at vælge imellem, tilbyder hotellet et bredt spektrum af temaer og fantasier, der kan tilfredsstille enhver gæst. Alle værelser er udstyret med moderne standardfaciliteter for at sikre, at dit ophold er lige så komfortabelt som det er spændende.

Ud over de unikke fantasilegerum er hotellet kendt for sin opmærksomhed på detaljer og gæstfrihed, der gør, at hver gæst føler sig speciel. Uanset om du ønsker en aften i en traditionel japansk indstilling eller foretrækker noget mere vovet som en skoleklasse eller byggeplads, har dette hotel noget for enhver smag.

Dette kærlighedshotel tilbyder også muligheden for at booke værelser på timebasis eller for længere perioder, så du kan tilpasse dit ophold efter dine behov og ønsker. Den fleksible bookingmulighed gør det nemt at planlægge en spontan date night eller en længere erotisk ferie.

Lad dig forføre af de spændende og innovative værelser på dette kærlighedshotel i Niigata, hvor hver fantasi kan blive til virkelighed. Gå på opdagelse i de forskellige temaer og find præcis det, der pirrer dine sanser og opfylder dine dybeste lyster. Uanset hvilken fantasi du ønsker at udforske, vil dette hotel give dig rammerne for en eventyrlig og erotisk oplevelse.

Book hotelværelset her!

Tilbage til blog
1 af 4