Pinkcoco Uluwatu Hotel (Bali, Indonesien)

Pinkcoco Uluwatu Hotel (Bali, Indonesien)

KINKY |

PinkHotels præsenterer nu deres nyeste værelsesdesign, der giver gæsterne mulighed for at opdage deres egne lyster. "Daring Room" på Pinkcoco Uluwatu Hotel er specifikt designet til par, der elsker at hengive sig til nye hemmeligheder og intime fornemmelser.


Værelset er smukt udsmykket med visuelt stimulerende billeder og er stilfuldt indrettet i røde og sorte farver. Det byder på perfekte rum og sexede dekorative elementer til rendezvous og dristige intime sessioner. Og med vores "Cool Adults Only"-politik er der intet, der står i vejen for din romantiske flugt.

HVAD DU FÅR:

  • En gratis flaske vin og tapas (nyd i dit værelse eller på restauranten)
  • Gratis morgenmad tilgængelig hele dagen (sov så længe du vil)
  • Ubegrænset adgang til Netflix til filmaftener (må vi foreslå "365 Days" eller "Fifty Shades of Grey"?)
  • Gratis alkoholiske velkomstdrinks ved ankomst
  • Specielle bekvemmeligheder på værelset til en dejlig overraskelse (afsløres ved booking)
  • To udendørs swimmingpools til afslapning og sjov

EKSTRA KINKY DETALJER:

Forestil dig at træde ind i et rum, hvor hver eneste detalje er designet til at vække dine sanser. Rød og sort dominerer indretningen, hvilket skaber en atmosfære af intens passion og mystik. De visuelle kunstværker på væggene er nøje udvalgt for at pirre og inspirere, mens de elegante møbler indbyder til både komfort og forførelse.

Når du ankommer, bliver du mødt af en gratis flaske vin og tapas, som du kan nyde i dit private rum eller i hotellets restaurant. Forestil dig at slappe af i den overdådige seng, mens du smager på lækker tapas og lader vinen løsne dine hæmninger.

Morgenmaden kan du tage i dit eget tempo, da den er tilgængelig hele dagen – perfekt til de morgener, hvor du bare vil blive under lagnerne og nyde hinandens selskab lidt længere. Og når aftenen falder på, tilbyder værelset ubegrænset adgang til Netflix, så du kan vælge mellem erotiske film som "365 Days" eller "Fifty Shades of Grey" for at sætte stemningen.

Ved ankomsten får du også alkoholiske velkomstdrinks, som straks vil få dig i den rette stemning. Men det er de specielle bekvemmeligheder på værelset, der virkelig gør oplevelsen unik – små overraskelser, der afsløres ved booking, og som vil tilføje et ekstra lag af fornøjelse til dit ophold.

Hvis I har lyst til at tage en pause fra værelsets intime atmosfære, kan I dykke ned i en af hotellets to udendørs swimmingpools. Perfekt til afslapning og sjov under åben himmel, disse pools giver jer mulighed for at nyde solens varme stråler og hinandens selskab i et forfriskende miljø.

Så hvis du søger et sted, hvor du og din partner kan udforske jeres dybeste lyster i et luksuriøst og diskret miljø, er "Daring Room" på Pinkcoco Uluwatu Hotel det perfekte valg.

Book det erotiske hotelværelse her!

Tilbage til blog
1 af 4