The Crazy Bear Hotel (Beaconsfield, UK)

The Crazy Bear Hotel (Beaconsfield, UK)

LUKSURIØST | KINKY 

Et af to hoteller drevet af Crazy Bear, er deres Beaconsfield-venue, der er bygget i det 15. århundrede. Et helt genneslående erotisk 5-stjernet hotel.

Nu, før du begynder at forestille dig et idyllisk gammelt engelsk tilflugtssted med nøjeregnende herregårdsantikviteter og træpaneler, lad os stoppe dig lige dér.

Dette er IKKE din typiske landlige murstensbunke, men derimod et excentrisk og luksuriøst palads fyldt med finurlige træk.

Fra det øjeblik du træder ind, ved du, at du er et virkelig kinky sted. Gæster bliver mødt af øjnene fra dusinvis af udstoppede dyr, herunder zebraer, giraffer og påfugle, alle monteret på væggene, der omkranser en krystalbesat lobby komplet med en svungen trappe.

Baren, terrassen og de to restauranter er lige så bizarre men stilfulde, og der er en tydelig luft af aristokratiske feticher her.

Crazy Bear har adskillige suiter til rådighed, fra små værelser til deluxe og superior lejligheder.

Hvert værelse er individuelt indrettet og udstråler maksimal kink med luksuriøse stoffer, overdådige farver og rige teksturer. Alle har en-suite vådrum, og nogle har også fritstående badekar.

Stedet skal virkelig ses for at blive troet for sin rene dekadence og flair; det er nok at sige, at hvis Joan Collins var et hotel, så ville hun være dette.

 Find ledige datoer og priser på din erotiske rejse her: 

Book hotelværelse her!

Tilbage til blog
1 af 4