Karma Sanctum Soho Hotel (London, UK)

Karma Sanctum Soho Hotel (London, UK)

LUKSURIØST | ROMANTISK 

Dette stilfulde og elegante hotel i hjertet af Londons berygtede boheme-distrikt, Soho, har meget at byde på.

Fra den udendørs jacuzzi på taget til cocktailbaren og den japanske restaurant, der drives af en Michelin-stjernekok, men vi mener, at Junior Suiten her er værd at kigge nærmere på.

Inspireret af en moderne udgave af den klassiske art-deco stil, har værelset spejlforskallede søjler og et fritstående badekar omgivet af et peekaboo metalforhæng.

Badekarret, der står på glødende krystaller, er fritstående i selve soveværelset, så der er ingen privatliv fra din partner, mens du gør dig klar.

Perfekt beliggende i forhold til alle de vigtigste seværdigheder i West End, er Karma Sanctum blevet navngivet som en af de must-stay destinationer i Storbritanniens hovedstad.

Individuelt indrettet med et skræddersyet og kantet design har hvert airconditionerede værelse på Sanctum Soho gratis WiFi og en plasma-fladskærms-tv med Sky-kanaler. Værelserne har også minibar og en iPod-dockingstation. De moderne en-suite badeværelser har Templespa-produkter.

Wild Heart Restaurant, som er åben til morgenmad, frokost og middag, har vintage-glamour-indretning og serverer moderne britisk køkken. Gæsterne kan også nyde eftermiddagste, kaffe og cocktails. Med 24-timers service og adgang til jacuzzi, tilbyder den intime Roof Terrace en indendørs bar, en overdækket lounge med pejs og et område for beboere.

 

Find dato og priser for din næste erotiske rejse:

Book hotelværelse her!

Tilbage til blog
1 af 4