Le Jardin de Babylone (Cap d’Agde, Frankrig)

Le Jardin de Babylone (Cap d’Agde, Frankrig)

LUKSURIØST | NATURIST

Le Jardin de Babylone "réservé aux couples uniquement" er et eksklusivt 4-stjernet hotel beliggende ved stranden i Cap d'Agde. Hotellet tilbyder en uforglemmelig oplevelse i hjertet af Naturist Village-kvarteret, hvor gæsterne kan nyde en unik blanding af luksus og sensualitet.

Den sæsonåbne udendørs swimmingpool er omgivet af en frodig have, der skaber en intim og afslappende atmosfære. Her kan par nyde solen, tage en forfriskende dukkert og slappe af ved poolen, mens de beundrer den smukke udsigt over det omkringliggende landskab.

Restauranten på Le Jardin de Babylone tilbyder en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, med et udvalg af lækre retter, der er designet til at tilfredsstille selv de mest kræsne ganer. Efter middagen kan gæsterne tage en tur til hotellets bar, hvor de kan nyde eksklusive cocktails i en elegant og afslappet atmosfære.

For dem, der søger ekstra forkælelse, er der et spabad til rådighed, hvor par kan slappe af og nyde en romantisk stund sammen. Spabadet er det perfekte sted at lade dagens stress og jag forsvinde, mens man bliver indhyllet i varme og velvære.

Værelserne på Le Jardin de Babylone er stilfuldt indrettede og udstyret med alle moderne bekvemmeligheder. Hvert værelse er designet med fokus på komfort og elegance, hvilket skaber den perfekte ramme for en romantisk ferie. Med en privat terrasse kan gæsterne nyde en romantisk aften under stjernerne eller en stille morgen med udsigt over haven.

Le Jardin de Babylone er det ideelle valg for par, der ønsker at genoplive deres passion og tilbringe tid sammen i en luksuriøs og erotisk atmosfære. Hotellets unikke beliggenhed i Naturist Village-kvarteret giver gæsterne mulighed for at opleve en frimodig og åben atmosfære, hvor de kan udforske deres dybeste fantasier og ønsker.

Oplev en uforglemmelig ferie på Le Jardin de Babylone, hvor hver detalje er designet til at skabe en romantisk og sensuel oplevelse, der vil efterlade jer med minder, som varer livet ud.

Find ledige datoer og priser på den næste erotiske rejse:

Book hotelværelse her!

Tilbage til blog
1 af 4