Provocateur Hotel (Berlin, Tyskland)

Provocateur Hotel (Berlin, Tyskland)

LUKSURIØST | ROMANTISK

Provocateur Hotel er et kreativt og unikt hotel i centrum af Berlin med et strejf af sexet flair, der overstråler sine konkurrenter. Passende for et land, der af mange betragtes som det mest kinky i verden!


Alle værelserne går ud over det sædvanlige og det traditionelle, men det er den smarte introduktion af de vinklede sengespejle i deres Classic Suites, der gør dette boutiquehotel lidt kinky.


Vælg en opgradering til deres Deluxe og du kan opleve en luksuriøs grad af luksus, der vil få dig til at spinde som en sexet killing.

Men med lidt hjælp til det, skal du bare bestille en af ​​hotellets l'amour-pakker. Denne smarte lille opgradering til dit værelse giver dig champagne, chokoladedækkede frugter og et Time to Tease-sæt til soveværelset. De vil endda sprede rosenblade på sengen før din ankomst.

Hotellet byder på a la carte-morgenmad med internationale specialiteter hver morgen. Restauranten Golden Phoenix byder på fransk-kinesiske retter, og i hotellets prisbelønnede bar kan du nyde et udvalg af cocktails.

 

Skynd dig at finde datoer og priser for din næste erotiske rejse:

Book hotelværelse her!

Tilbage til blog
1 af 4