Frække Ferieidéer

Frække Ferieidéer

Er du klar til at spice dit sexliv op? Nogle gange er det ikke nødvendigt at rejse langt væk eller bruge en formue på en ferie for at nyde et krydret eventyr. Her kommer vores guide til frække ferieideer!

Uanset om du ønsker at udforske din fantasi under stjernerne, på et erotisk hotel, tage på en kinky shoppingtur, eller udforske fetish-fester, er der noget her for enhver smag.

 

Erotik på hjemmebanen 

Vores guide til erotiske rejser rummer masser af eksotiske og frække resorter, men nogle gange er der ikke behov for overdådige eller eksotiske ferieophold, især hvis økonomien er stram. Her er nogle idéer til kinky ferier, der ikke kræver flyrejser eller dyre reservationer.

Planlæg en erotisk staycation og nyd hinandens selskab derhjemme. Omform gæsteværelset til et improviseret "fængsel" eller planlæg en detaljeret rollespil. Hold det simpelt med middag i stearinlysets skær, inspirerende filmaftener, boblende bade og langsom udforskning af hinandens kroppe og lyster.

Bo på et Lokalt Hotel
Nogle gange er det svært at opnå feriefølelsen derhjemme, når opvasken hober sig op, og naboerne banker på væggene. Prøv at booke et lokalt hotel for en nat eller to og tag al jeres BDSM-udstyr med. Forkæl jer selv med roomservice eller en par-massage for ekstra luksus. 

Kinky Udendørs
Er du og din partner glade for at være ude, hvorfor så ikke udforske BDSM under stjernerne? Tag din elskede med på camping og glem ikke at pakke nogle legetøj og en flaske vin. Nyd hinandens selskab på en afsides strand, ved bålet eller i teltet. Udendørs kink kan virkelig tilføje spænding til jeres oplevelse.

Dungeon Dagstur
Tag et par dage til at udforske mulighederne for kink-elskere i din egen by eller nærliggende byer. Besøg en lokal dungeon, eller hyr en dominatrix for dagen. I behøver ikke at rejse over hele landet for at få en ny thrill.

Bilferie!
Pak bilen og tag på landevejen. Hvor I tager hen, og hvad I finder på, er kun begrænset af fantasi og afstand. At besøge nye steder sammen og søge efter seksuelle eventyr kan være forfriskende og lige det, der skal til for at ryste en kedelig rutine af sig. 

Kinky Shoppingtur
Nogle elsker at shoppe på ferie, men hvorfor ikke afsætte tid til en kinky shoppingtur i din egen by? Besøg de bedste lokale sexbutikker og forkæl dig selv med noget nyt bondageudstyr, kropsolier, floggers – hvad end der passer til din kink eller den type BDSM, du gerne vil prøve. Afslut med en romantisk middag ude, før I kommer hjem for at teste jeres nye køb.

 

Aktiviteter på Din Erotiske Rejse

Når I har valgt, hvor I gerne vil bo, er det tid til at overveje andre frække aktiviteter at nyde under jeres erotiske getaway.

Dungeon Leje & Legerum
Hvis I allerede har fundet indkvartering på jeres destination, men ønsker at besøge en fuldt udstyret dungeon i et par timer eller en dag, kan I lede efter leje af dungeon efter time. 

Legerum er en anden måde at skabe kinky ferieerindringer på. Nogle dungeons bliver til klubber/for-fetish fester på udvalgte nætter, hvor kinky mennesker kan mingle og nyde BDSM sammen. Når I undersøger dungeons, skal I altid kigge efter deres online tidsplan for at finde kommende events.

Dungeon Dominatrix
BDSM Events & Konventioner I stedet for at planlægge jeres BDSM-ferie omkring et specifikt resort eller dungeon-indkvartering, kan I overveje en BDSM-konvention eller årlig kink-event.

BDSM & Sex Museer
Har I brug for en pause fra den 24 timers sexfest på jeres erotiske hotel? Tag ud for at spise frokost, og besøg derefter et sexmuseum!

Fetish & BDSM Klubben
Næsten hver by har en form for BDSM-klub eller kinky bar. Når de ikke gør, kan I som regel finde en natklub, der henvender sig til det kinky publikum med en ugentlig eller månedlig fetish aften.

Hvis I virkelig har svært ved at finde noget kink-venligt natteliv, så tag til gay-distriktet. En bys gay landsby er ofte det sikreste og mest sjove sted at lade jeres freak flag flyve.

Lokale BDSM Hookups
Som nævnt tidligere, er det en fantastisk måde at møde lokale og komme ind i en destinations kinky indre kreds ved at finde events i dungeons. I kan også tjekke lokale lister for fetish-aftener, sexklubber og BDSM-fester.

I kan endda prøve at bruge BDSM dating sites til at arrangere kinky hookups på forhånd. I kan tilmelde jer en side som BDSMdate.com som par og flirte med folk på jeres ferie destination. Selv hvis intet bliver til noget, er det en god opvarmning.

 

 

Erotisk Rejsesikkerhed

I har endelig arrangeret jeres drømme-erotiske ferie med din specielle nogen. Det er tid til at pakke jeres tasker, men.. kan I virkelig tage den vibrator med i kufferten? Hvad med alt det fetish-tøj og det nye sengebåndsystem?

Lad os tage et kig på nogle vigtige påmindelser, når I rejser og er kinky.

  • Vær forsigtig med, hvad du pakker. Undersøg hvilke genstande der er acceptable for at undgå forsinkelser og spørgsmål i lufthavne. 

  • Når du tager til lufthavnen, klæd dig på for at blende ind. Selvom du måske foretrækker at være din kinky selv 24/7, er det bedst ikke at tage chancer, når du har med lufthavnsmedarbejdere og forskellige kontrolpunkter at gøre.

  • Hvis du er i et 24/7 D/s-forhold, der begrænser en subs adfærd eller evne til at tale op, skal du måske lave justeringer, i det mindste for lufthavnen. Måske er en lille forretnings-rejse rollespil på sin plads?

  • Respekter de lokale skikke på din destination vedrørende påklædning og adfærd, i det mindste offentligt.
  • Opbevar dit pas og andre vigtige dokumenter i et pengebælte, skjult under dit tøj når du er ude og omkring. Eller lad dem være i en låst værdiboks på hotellet.

  • Rejser du alene? Sørg for, at nogen, du stoler på, har en kopi af din rejseplan, herunder flyvninger, indkvartering og eventuelle kinky events, du planlægger at deltage i.
  • Hvis du planlægger at mødes med nogen, du har forbindelser med online, eller bruge kink dating sites til at møde lokale, mens du er væk, fortæl gerne en bekendt om dette.

  • Hvis det er muligt, få en lokal guide til at pege på kvarterer eller områder, du bør undgå. Spørg dem derefter, hvor de kinky mennesker leger!

 

Stadig ikke fundet din næste erotiske rejse? 

Find hotelværelser til en hver erotisk smag her!

 

Takaisin blogiin