The Madonna Inn (California, USA)

The Madonna Inn (California, USA)

ROMANTISK | 

Et spændende og enormt udvalg af temarum på hotel The Madonna Inn venter eventyrlystne gæster, der søger en kinky getaway i hjertet af Californien.

Beliggende halvvejs mellem Los Angeles og San Francisco på Highway 101, åbnede The Madonna Inn oprindeligt i 1958. Siden da har det opbygget et verdensklasses ry for fantasifuld gæstfrihed.

Med 110 værelser, hver med deres unikke design, kan du vælge at overnatte i alt fra et sadelrum eller kaptajnens bro til et gammeldags 50'er soveværelse eller en golftema-suite.

Nogle af disse værelser kunne lige så godt være sets fra 80'er tv-shows som Roseanne eller The Wonder Years, men der er ingen tvivl om, at du kan blive kinky AF i nogle af dem.

Vi tror, at Yahoo Rock Waterfall Shower Suite er perfekt til at kickstarte din kinky rejse. Udstyret med en autentisk hestetrukket seng og fyldt med familiememorabilia fra Det Vilde Vesten, vil du snart lege cowboys i dette klippevægge paradis.

The Madonna Inn har sin egen restaurant, bageri og prisbelønnede spa, og de arrangerer masser af aktiviteter, herunder lokale rideture på bjergstier. Med vandreture, cykling og et fitnesscenter plus tennisbaner er der masser at holde dig energisk både om dagen og natten.

Når mørket falder på, og du trækker dig tilbage til dit temaværelse, begynder den virkelige sjov. Yahoo Rock Waterfall Shower Suite giver rig mulighed for erotisk udforskning under den brusende vandfaldsbruser. Den rå energi fra de naturlige klippevægge og den rustikke charme fra Vilde Vesten sætter scenen for hede rollespil, hvor du og din partner kan give jer hen til jeres vildeste fantasier.

Forestil dig selv i den romantiske glød af bløde lys, omgivet af antikke møbler og autentiske detaljer, mens I udforsker nye sider af hinanden i denne unikke setting. Hver krog og hvert hjørne af værelset inviterer til intime stunder og frække eventyr, hvor grænser bliver flyttet og lidenskab blomstrer.

Madonna Inn er ikke bare et hotel, men en oplevelse, hvor fantasier bliver til virkelighed. Fra det øjeblik du træder ind, til du forlader, vil hver eneste detalje pirre dine sanser og opmuntre til erotisk udforskning. Her er alt tilladt, og kun fantasien sætter grænser.

Book et erotisk værelse her!

Takaisin blogiin