InnThrall, Reading (Pennsylvania)

InnThrall, Reading (Pennsylvania)

KINKY |

Beliggende cirka en times kørsel fra Philadelphia nær byen Reading i det sydlige PA, er InnThrall et kinky lille B&B, der har meget at tilbyde.

Her finder du et udvalg af værelser i det Indre Sanctum, inklusive master suiten med en himmelseng med fire stolper. Pyntet med silkestoffer og brokadestoffer, der oser af fetich, er det det perfekte sted at slappe af efter en tur til B&B'ets egen Libertine Hall.

Dette 800 kvadratmeter store legeområde, komplet med erotisk kunstgalleri og omklædningsområde, er fyldt med legetøj, du kan lege med. Måske er du til medicinsk leg eller ophængningsudstyr? Hvad med en sexslynge eller en knaldmaskine? Er St. Andrew's Cross mere din stil?

Tag dit valg, der er masser at udforske her, og InnThrall har endda sin egen indendørs opvarmede swimmingpool... bare i tilfælde af at dine kinky udfoldelser efterlader dig øm.

Det er et afsides lille tilflugtssted omgivet af hektar og hektar skovland, perfekt for kinksters der elsker en uhyggelig midnatsgåtur.

Og bare i tilfælde af at du har brug for hjælp med det overflod af fetichudstyr, der tilbydes, er InnKeeper en erfaren femdom, klar til at give BDSM-råd.

Book et kinky værelse her!

Takaisin blogiin