Designer Inn & Suites (Iowa, USA)

Designer Inn & Suites (Iowa, USA)

ROMANTISK | KINKY

Designer Inn & Suites i Toledo er måske kun en tostjernet motel, men den gemmer på en overraskende samling af frække værelser, der vil få jeres fantasi til at løbe løbsk. Med flere forskellige temaer at vælge imellem, kan gæsterne opleve at tilbringe natten i en fantasiverden til en brøkdel af prisen af nogle af vores andre anbefalinger.

Forestil jer en nat i det arktiske landskab, hvor den kolde luft kun forstærker varmen mellem jer. Værelset Northern Nights er indrettet som en frossen ødemark, komplet med snesko, pingvinmotiver og en isblå og hvid indretning. Dørene er endda buede for at understrege følelsen af at være inde i et ishus, hvor kulden udenfor får jer til at søge hinandens varme under de tykke tæpper.

Hvis I mere er til det eksotiske, kan I vælge et regnskovs- eller romersk retræte. Forestil jer at bade i en whirlpool i et rum med overdådige romerske søjler og bløde, røde stoffer, eller lad jer omslutte af den fugtige varme og de vilde lyde fra regnskoven, mens I udforsker hinandens kroppe. Disse værelser er perfekte til at bringe en følelse af eventyr og mystik ind i jeres romantiske flugt.

For dem, der virkelig ønsker at gå all-in på romantikken, er der det over-the-top hjerteformede seng med spejlloft og en whirlpool i samme rum. Her kan I nyde hinanden i en luksuriøs og kitchy atmosfære, hvor spejlene reflekterer jeres passion fra alle vinkler, og det varme vand i whirlpoolen omslutter jer i ren nydelse.

Men det er Crystal Cave, der virkelig fanger vores opmærksomhed. Dette værelse er designet til at føles som om, I sover i jordens indre, hvor væggene ser ud til at være hugget ud af klippegrunden. De vilde leopardprint bløde møbler bringer jeres indre Neandertaler frem, og I kan udforske hinandens urinstinkter i dette primitive, men alligevel sofistikerede rum.

Designer Inn & Suites i Toledo tilbyder en unik mulighed for at fordybe sig i forskellige fantasier og lade jer blive revet med af omgivelsernes legende og frække atmosfære. Hvert værelse er en ny oplevelse, en ny mulighed for at genopdage hinanden og lade passionen blomstre i kreative og pirrende omgivelser. Det er et fristed for dem, der tør give slip på det konventionelle og udforske det ekstraordinære i hinandens selskab.

Book dit erotiske hoteværelse her!

Takaisin blogiin