W Hotel (Koh Samui, Thailand)

W Hotel (Koh Samui, Thailand)

LUKSURIØST |

Oplev det ultimative inden for luksus og intimitet på W Koh Samui, hvor eksklusive beachfront private pool villas tilbyder den perfekte kombination af privatliv og stil. Hver villa er en sensuel tilflugtssted med en stor terrasse, der omfavner din private pool, og en designet atmosfære, hvor intimitet og komfort mødes.

Forestil dig at lade dig synke ned i din private pool, mens du nyder udsigten over den tropiske strand, eller forkæl dig selv med en boblende jacuzzi, mens du ser dine yndlingsshows på badeværelsets 22-tommer fladskærms-tv. Med en Illy espresso maskine ved hånden og champagne fra minibar, er hver dag fyldt med muligheder for at nyde uforglemmelige, erotiske stunder.

Under dit ophold kan du udforske en verden af nydelse med W Koh Samuis topmoderne faciliteter. Besøg det stilfulde fitnesscenter, test dine færdigheder på tennisbanerne, eller lad dig forkæle i det luksuriøse spa.

Tag en dukkert i den majestætiske infinity-pool, eller kast dig ud i spændende vandaktiviteter ved den nærliggende vand sports center. For ekstra forkælelse, besøg de søde spots rundt omkring på ejendommen, hvor du kan nyde gratis is, flaskevand og soft drinks.

 

Book dit ophold nu, og fordyb dig i en verden af luksus og sensualitet, hvor hver detalje er skabt til at opfylde dine vildeste fantasier og skabe magiske, erotiske oplevelser.

Book hotelværelse her!

Takaisin blogiin