Phulay Bay Ritz-Carlton (Krabi, Thailand)

Phulay Bay Ritz-Carlton (Krabi, Thailand)

LUKSURIØST | ROMANTISK

Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve, er den ultimative destination for dem, der ønsker at kombinere luksus med en forførende strandoplevelse.

Her kan I tilbringe tid på stranden og nyde de gratis hytter og strandparasoller, mens I lader jer forføre af den smukke udsigt over Tubkaek Strand, som kun ligger en kort gåtur væk. Strandens ro og skønhed indbyder til intime øjeblikke, mens den udendørs pool tilbyder en forfriskende flugt fra solen.

For par, der søger ren forkælelse, er hotellets spa et sandt paradis. Her kan I nyde deep tissue-massage, kropsindpakninger og aromaterapi, der efterlader jer afslappede og fornyede. Oplevelsen bliver kun bedre af de pirrende behandlinger, der giver en følelse af dyb velvære og intimitet.

Jampoon Restaurant, en af de fem restauranter på stedet, serverer udsøgte middelhavsretter, der kan nydes i en romantisk atmosfære. Efter en dag fyldt med afslapning og forkælelse kan I trække jer tilbage til en af de to barer/lounger, hvor en strandbar byder på eksotiske cocktails og en uforglemmelig udsigt over havet. Det døgnåbne motionscenter er perfekt til dem, der ønsker at holde energien oppe og måske tilføje lidt spænding til dagen.

Phulay Bay's overdådige suiter og villaer er designet til at skabe en atmosfære af romantik og luksus. Hver enhed er en privat oase, hvor I kan nyde hinandens selskab i stil og komfort.

Mange af suiterne og villaerne har fantastisk havudsigt og egen privat pool, hvilket giver jer mulighed for at dykke ned i jeres eget intime paradis og lade jer overvælde af stjernehimlen, alt imens I nyder en kølig drink.

Forestil jer en aften på jeres private terrasse, hvor I kan svømme i den forførende pool, nyde udsigten over det glitrende hav og lade passionen tage over. Dette resort tilbyder en uforglemmelig kombination af naturlig skønhed, luksuriøse faciliteter og pirrende oplevelser, der tilsammen skaber de perfekte rammer for en erotisk flugt fra hverdagens stress og jag.

Phulay Bay, a Ritz-Carlton Reserve, er stedet, hvor lidenskab og luksus går hånd i hånd, og hvor hver eneste detalje er designet til at opfylde jeres dybeste ønsker og fantasier.

Book dit erotiske hotelværelse her!

Takaisin blogiin