ME Madrid by Meliá (Madrid, Spanien)

ME Madrid by Meliá (Madrid, Spanien)

LUKSURIØST | ROMANTISK

ME Madrid Reina Victoria by Meliá er et avantgarde-designhotel, der ligger i en ikonisk bygning fra det 19. århundrede på Madrids historiske Plaza Santa Ana. Hotellet tilbyder designværelser udstyret med audiovisuelt udstyr og hydromassage-bruser.

Hotellet ligger kun 300 meter fra Puerta del Sol, og Sevilla Metro Station er inden for kort gåafstand. De berømte museer Reina Sofía, Thyssen og Prado ligger også i nærheden.

Hvert værelse på Reina Victoria har en iPod-dock og stik til både UK og US. Der er en værdiboks med integreret oplader til bærbare computere, og gratis Wi-Fi er tilgængeligt. Værelserne har også justerbar belysning og klimaanlæg.

Vi anbefaler suiten med privat terrasse og jacuzzi for en ekstra luksuriøs oplevelse. Suitebadeværelset er udstyret med TV-højttalere og boblebad, hvilket giver en afslappende atmosfære.

Nogle værelser har udsigt over Plaza del Angel eller Plaza de Santa Ana, og hotellet tilbyder også en række suiteværelser for ekstra komfort.

Radio Rooftop Bar tilbyder en gastronomisk oplevelse for gæsterne samt nattelivsaktiviteter. Der er også en restaurant på ME Madrid, Ana La Santa, hvor gæsterne kan nyde middelhavsinspirerede retter med internationale indslag.

Find ledige datoer og priser for det næste erotiske eventyr:

Book hotelværelse her!

Takaisin blogiin