La Mirage (Gran Canaria, Spanien)

La Mirage (Gran Canaria, Spanien)

NATURIST | KINKY 

La Mirage i Maspalomas på Gran Canaria er den første swingers-kompleks på De Kanariske Øer, der åbnede i 2009 og siden da har forført gæster fra hele verden med sin unikke blanding af sensualitet og grænseløs nydelse. Dette eksklusive tilflugtssted er designet til par, der søger at udforske deres erotiske fantasier i en atmosfære af fuldstændig diskretion og respekt. Her kan I overgive jer til en verden af forførende glæder, hvor kun fantasien sætter grænser.

La Mirage præsenterer et fristed, hvor tøj er valgfrit, og hvor intime, eksklusive rum skaber det perfekte miljø for at møde nye par og deltage i forførelsens spil. Uanset om I ønsker at slappe af i den opvarmede pool, lade jer omfavne af boblerne i en af de to jacuzzi’er, eller nyde en drink i baren, er alle faciliteter designet til at fremme en atmosfære af nydelse og bekvemmelighed. Vores erfarne personale står altid klar til at sikre, at jeres ophold bliver intet mindre end perfekt.

Beliggende i nudist-hovedstaden Europa, Maspalomas, er La Mirage kun et stenkast fra de berømte sandklitter og stranden i Maspalomas. Playa del Inglés, kendt for sit pulserende swingers-natteliv med adskillige mødesteder og klubber, ligger kun få minutter væk, hvilket gør La Mirage til det ideelle udgangspunkt for en forførende og uforglemmelig ferie.

Komplekset henvender sig udelukkende til voksne par over 21 år og består af 32 bungalows, hver med privat terrasse og have. Her finder I også en opvarmet swimmingpool, to jacuzzi’er, en bar, et legerum, og endda et lille supermarked til jeres bekvemmelighed. Hver bungalow er indrettet i en frisk og moderne stil, udstyret med kvalitetsmøbler, der giver optimal komfort og en sensuel atmosfære.

I La Mirage kan I opleve en ferie, hvor frihed og forførelse går hånd i hånd, og hvor hvert øjeblik er fyldt med spænding og intimitet.

Book et erotisk ophold her!

Takaisin blogiin