Hotel Venus (Madrid, Spanien)

Hotel Venus (Madrid, Spanien)

ROMANTISK |

Hotel Venus i Madrid Norte, et diskret og intimt hotel beliggende i Meco, specielt designet til par, der ønsker at nyde både timebaserede ophold og længerevarende retreats.

Dette hotel tilbyder en unik oplevelse med direkte adgang til værelserne fra garagen og mulighed for check-in fra din egen bil, hvilket sikrer maksimal diskretion. Hotellets værelser er elegant indrettede med jacuzzi, rummelige kingsize senge på 2x2 meter og en række faciliteter, der skaber den perfekte ramme for romantik og nydelse.

Tag mod til dig og oplev et anderledes hotelophold end det sædvanlige. Her kan du slappe af i den private pool, betragte dig selv og din partner i de forskellige spejle, der er strategisk placeret rundt om i rummet, og nyde en forfriskning, mens I deler et spændende bad i jacuzzien.

Hotel Venus byder også på en tantrastol, som I kan udforske når som helst lysten melder sig. Dette er stedet, hvor hver eneste detalje er designet til at fremme intimitet og skabe uforglemmelige øjeblikke mellem dig og din partner.

Hotel Venus er ikke bare et ophold, det er en oplevelse, der vækker sanserne og giver jer mulighed for at fordybe jer i hinandens selskab på en helt ny måde. Kom og lad jer forføre af luksus, komfort og en pirrende atmosfære, der lover en uovertruffen romantisk oplevelse.

Book hotelværelse her!

Takaisin blogiin