Hotel Único (Madrid, Spanien)

Hotel Único (Madrid, Spanien)

LUKSURIØST | ROMANTISK

Bliv behandlet som en stjerne med service i verdensklasse hos Hotel Único Madrid, Small Luxury Hotels. Dette eksklusive boutiquehotel, beliggende i Madrids fornemme Salamanca-distrikt, er kendt for sin sofistikerede stil og udsøgte service. Hotellet huser den anerkendte restaurant Ramon Freixa, som stolt kan prale af to Michelin-stjerner og tilbyder en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige.

Hotel Único Madrid er indrettet i en smukt restaureret bygning fra det 19. århundrede og byder på moderne faciliteter såsom gratis Wi-Fi, et avanceret fitnesscenter og en charmerende gårdhave. Hotellets avantgarde-design og unikke dekorationer skaber en elegant og inspirerende atmosfære, der afspejles i hvert eneste værelse.

De stilfulde værelser er udstyret med fladskærms-satellit-tv, dvd-afspiller og iPod-dockingstation. For ekstra komfort inkluderer værelserne også badekåber, tøfler og en pudemenu, så jeres ophold bliver så behageligt som muligt. Hotellets omhyggelige opmærksomhed på detaljer sikrer, at I føler jer forkælede fra det øjeblik, I træder ind.

Den smukke Retiro Park ligger kun en kort gåtur på 10 minutter væk, hvilket giver jer mulighed for at nyde en afslappende spadseretur i en af Madrids mest ikoniske parker.

Hotel Único Madrid tilbyder flere loungeområder og et bibliotek, hvor I kan slappe af og fordybe jer i en god bog. Wellnesscentret byder på en række afslappende massagebehandlinger, og hotellet kan også arrangere personlige trænere og shoppere for at opfylde jeres ønsker og behov.

For en ekstra romantisk og forførende oplevelse anbefaler vi deres juniorsuite eller luksussuite, som har eget boblebad på værelset. Forestil jer at træde ind i en luksuriøs suite, hvor et boblebad venter på at fortrylle jer med sine varme, beroligende bobler. De elegante omgivelser skaber en perfekt ramme for intime øjeblikke og uforglemmelige stunder.

Hotel Único Madrid er ikke bare et sted at overnatte – det er en oase af luksus og elegance, hvor hver detalje er nøje udvalgt for at sikre en oplevelse ud over det sædvanlige. Lad jer forføre af den udsøgte service, de luksuriøse faciliteter og den romantiske atmosfære, der vil gøre jeres ophold i Madrid til noget helt særligt.

Find ledige datoer og priser for det næste erotiske ophold:

Book hotelværelse her!

Takaisin blogiin