Abalú Luxury & Design Boutique Hotel (Madrid, Spanien)

Abalú Luxury & Design Boutique Hotel (Madrid, Spanien)

ROMANTISK |

Abalú Luxury & Design Boutique Hotel ligger kun 400 meter fra avenuen Gran Vía i hjertet af Madrid. Dette boutique-hotel er en sand perle indrettet i avantgarde-stil, hvor du endda kan vælge duften til dit værelse på forhånd, hvilket giver en personlig og unik oplevelse.

Hvert værelse er individuelt og stilfuldt indrettet med fokus på komfort og elegance. Alle værelser er udstyret med aircondition, varme og tv, mens suiterne tilbyder ekstra luksus med hjemmebiograf og en Mac-bærbar computer. For et ekstra touch af luksus anbefaler vi deres juniorsuite med spabad, hvor du kan slappe af og nyde en romantisk aften.

Hotellets personale i den døgnåbne reception står altid klar til at hjælpe dig med at planlægge dit ophold i Madrid. De tilbyder også cykeludlejning og lufthavnstransport efter forespørgsel, så du nemt kan udforske byen. Desuden er der en restaurant på stedet, hvor du kan nyde lækre måltider i en intim atmosfære.

Beliggende i Madrids trendy Malasaña-kvarter er hotellet kun 5 minutters gang fra det livlige Chueca-kvarter. Begge kvarterer er kendt for deres populære restauranter og barer, hvilket gør Abalú Luxury & Design Boutique Hotel til det perfekte udgangspunkt for at opleve Madrids pulserende natteliv og kulinariske scene.

Find ledige datoer og priser for det næste erotiske eventyr:

Book hotelværelse her!

Takaisin blogiin