ABBA Resorts Zagyosoh (Yawatano, Japan)

ABBA Resorts Zagyosoh (Yawatano, Japan)

LUKSURIØST |

ABBA Resorts Zagyosoh, en perle blandt 5-stjernede ryokaner, byder dig velkommen til en verden af forførelse og afslapning. Efter en gennemgribende renovering i 2014 tilbyder dette resort en uimodståelig kombination af varme kilder, kulinarisk ekstravagance og sublime massageoplevelser – alt sammen kun 15 minutters kørsel fra den maleriske Jogasaki-kyst, Izu Shaboten Park og den majestætiske Mount Omuro.

Forestil dig at træde ind i en verden af afslapning og velvære, hvor hver detalje er designet til at forkæle dine sanser. Værelserne, der er prydet med den traditionelle tatami (vævet halmgulv), er et fristed af komfort med aircondition, fladskærms-tv, værdiboks og et køleskab. Dit eget badeværelse tilbyder et afslappende badekar, luksuriøse badekåber, gratis toiletartikler mm. – alt sammen til at skabe en intim og afslappende atmosfære.

Men det er ikke kun værelserne, der skaber magi. Hotellets seks varme kilder er din billet til en sensuel oplevelse, hvor du kan lade dig synke ned i det varme vand og lade hverdagens stress forsvinde. Tag en tur i den smukke have eller nyd den lokale Izukogen Cherry Blossom Festival om foråret, der finder sted blot fem minutters kørsel fra resortet.

Forkæl dine smagsløg med en kulinarisk rejse på hotellets restaurant, hvor du kan vælge mellem delikate traditionelle japanske retter eller en komplet fransk middag, der er lige så forførende som den romantiske atmosfære omkring dig.

For en ekstra dose luksus og intimitet anbefaler vi at booke Maisonette Villa with Private Pool and Open-Air Bath. Her får du din egen private oase med en opvarmet pool og et åbent luftbad, perfekt til en romantisk aften under stjernerne.

ABBA Resorts Zagyosoh er ikke bare et hotel; det er en invitation til at omfavne luksus og intimitet, mens du skaber uforglemmelige minder i en af Japans mest betagende omgivelser.

Book hotelværelse her!

Takaisin blogiin