Sandals South Coast (Montego Bay, Jamaica)

Sandals South Coast (Montego Bay, Jamaica)

LUKSURIØST | ROMANTISK

Sandals South Coast er uden tvivl et af de bedste all-inclusive resorts for voksne i Jamaica, og det er der god grund til. Resortet er beliggende på et 500 hektar stort reservat med en 2 mil lang strækning af betagende, hvid sandstrand, der føles som en skjult perle. For par, der søger det ultimative i romantik og luksus, er dette stedet, hvor drømme går i opfyldelse.

Her finder du 12 eksklusive over-the-water bungalows, der er lige så idylliske som de lyder. Forestil dig at vågne op til lyden af bølgerne, der skvulper mod pælene under din bungalow, mens du ser solen stå op over det turkisblå vand – alt sammen fra komforten af din private terrasse. Disse bungalows er det perfekte valg for dem, der ønsker en uforglemmelig og unik oplevelse.

Men hvis du vil prøve noget andet, tilbyder Sandals South Coast også 20 swim-up Rondoval suiter, hvor du kan glide direkte fra din suite ud i en krystalklar pool. Derudover er der over 390 andre suiter, hver med sin egen charme og luksus, så der er noget for enhver smag.

Dette resort er ideelt for par, der ønsker at koble af fra omverdenen og fokusere på hinanden i en privat og forførende atmosfære.

Uanset om det er til bryllupsrejsen, en årsdag eller en anden særlig lejlighed, tilbyder Sandals South Coast den perfekte kulisse for at fejre kærligheden i overdådige og sensuelle omgivelser.

Book et erotisk ophold her!

Takaisin blogiin