Royal Kamuela (Bali, Indonesien)

Royal Kamuela (Bali, Indonesien)

LUKSURIØST | ROMANTISK

Hvis du drømmer om en romantisk flugt med et væld af lækre madmuligheder, er Royal Kamuela en af de bedste voksenhoteller på Bali, når det kommer til beliggenhed.

Royal Kamuela Villas and Suites tilbyder en intim oase med alle de luksuriøse faciliteter, du kunne ønske dig for et fortryllende ophold. Her finder du en indbydende swimmingpool, hvor du kan dyppe dig i det kølige vand eller nyde et glas champagne mens du slapper af i solen.

Spaen tilbyder himmelske par-massager og skønhedsbehandlinger, der vil få jer til at føle jer som nyfødte. For dem, der ønsker at holde formen, er der også et veludstyret fitnesscenter til rådighed, så I kan holde den romantiske energi oppe.

Hver villa er designet med det ultimative intimitet og komfort i tankerne. De private én-sengs villaer tilbyder ekstra plads til kærlige stunder med en semi-åben stue, hvor bløde sofaer og et hyggeligt køkkenhjørne med køleskab og mikroovn står klar til jeres behov. Her kan I nyde en uforstyrret middag i privatlivet, mens I ser hinanden dybt i øjnene.

Den rummelige private pool, som hver villa har, er omkranset af en smuk terrasse med en lækker daybed, hvor I kan ligge og nyde hinandens selskab. Forestil dig en aften i det lune vand, med stjernerne ovenfor og den bløde brise omkring jer, mens I deler en flaske af jeres yndlingsvin.

Royal Kamuela er det ideelle sted at tilbringe tid sammen i en fortryllende og romantisk atmosfære, hvor hver detalje er designet til at gøre jeres ophold både luksuriøst og mindeværdigt.

Book et erotisk værelse her!

Takaisin blogiin