Villa Atraides (Corfu, Grækenland)

Villa Atraides (Corfu, Grækenland)

NATURIST |

Villa Atraides på Korfu, er et forførende tilflugtssted for voksne, hvor heteroseksuelle par kan nyde friheden ved naturisme i en atmosfære af elegance og privatliv.

Denne intime villa er designet til dem, der ønsker at undslippe det traditionelle hotelmiljø og finde en oase af afslapning uden børn – en sand perle gemt væk på sin egen bjergside nær den pittoreske landsby Pelekas. Udsigten er intet mindre end betagende, og villaens afsides beliggenhed gør den til et perfekt udgangspunkt for at udforske øens skjulte skatte.

På Villa Atraides kan du lade den frihed, du finder på de omkringliggende strande, smelte sammen med atmosfæren i dit ophold. En kort køretur på 10 minutter tager dig til Mirtiotissa Beach, en af Europas mest fortryllende nudiststrande, hvor havet kysser den gyldne sandstrand i en næsten uvirkelig harmoni.

Hvis du vil udforske mere, kan du tage til Arilas på den nordvestlige kyst, hvor naturister har dyrket friheden i årtier. Villaen ligger også blot 15 minutter fra Korfu by, hvor du kan opleve byens pulserende liv og kosmopolitiske charme, inden du vender tilbage til din private oase. 

Oplev den ubesværede glæde ved at solbade uden bekymringer ved poolen, hvor du kan få den perfekte all-over tan eller svinge blidt i en hængekøje med et glas lokal vin i hånden. Villa Atraides er et sted, hvor du kan være dig selv og nyde livet med andre ligesindede voksne, uden smålighedens regler, som mange andre steder pålægger deres gæster.

Dette er ikke et sted for dem, der søger vilde fester, men snarere et fristed for ro, afslapning og sanselige oplevelser. Villa Atraides inviterer dig til at genopdage dig selv og din partner i en ramme af uforstyrret skønhed og uforlignelig frihed.

Book et erotisk ophold her!

Takaisin blogiin