Stella Island Luxury Resort & Spa (Kreta, Grækenland)

Stella Island Luxury Resort & Spa (Kreta, Grækenland)

LUKSURIØST | ROMANTISK

Stella Island Luxury Resort & Spa i Analipsi, Kreta, Grækenland, er det ideelle sted for jer, der søger en fræk og romantisk getaway. Dette stilfulde, voksne-only resort nær Hersonissos er et vandparadis, hvor par kan slappe af i sunkne siddeområder og på øer med senge og hængekøjer.

Den tropiske 'Love Island'-stemning forstærkes af en minimalistisk stil med hvidt, lyst træ, lærred og bambus. Resortet er bygget omkring store, bugtende lagunepools, og den glansfulde, lysfyldte spa er et ideelt sted at forkæle sig selv og sin partner. Værelserne er indrettet med tropisk-inspireret dekoration, som skaber en eksotisk og afslappet atmosfære.

For den ultimative privatlivsoplevelse skal I vælge de South Pacific-inspirerede bungalows over vandet med private terrasser eller de luksuriøse ø-villaer med private pools. Disse indkvarteringer tilbyder det perfekte sted for intime og romantiske stunder.

Gastronomien på Stella Island er en fryd for sanserne, med flere restauranter, der byder på udsøgte kulinariske oplevelser. Gæsterne kan også benytte stranden og faciliteterne på det nærliggende søsterhotel, Stella Village, hvilket giver endnu flere muligheder for romantiske aktiviteter og afslapning.

Stella Island Luxury Resort & Spa er en eksotisk oase designet til at opfylde alle jeres ønsker og behov. Personalet står klar til at arrangere romantiske udflugter, private middage og specielle oplevelser, der vil gøre jeres ophold uforglemmeligt. Hver detalje er nøje udvalgt for at sikre, at I får den mest mindeværdige og romantiske ferie.

Med sin kombination af luksuriøse faciliteter, forførende atmosfære og betagende omgivelser, er Stella Island Luxury Resort & Spa det perfekte valg for jer, der søger en sensuel og romantisk ferie i hjertet af Kreta. Her vil jeres ophold være en rejse i ren romantik og nydelse.

Book hotelværelse her!

Takaisin blogiin