CASTLE DE PARIS (Athen, Grækenland)

CASTLE DE PARIS (Athen, Grækenland)

KINKY |

CASTLE DE PARIS - et mystisk paradis hotel for åbensindede par såvel som professionelle, der søger den ultimative nydelse. Uanset om det er en uforglemmelig fest eller en professionel fotosession, kan du forberede dig på en oplevelse, der vil fascinere dig.

På hotellet mødes frihed og disciplin i en eksplosiv rejse af lidenskab og nydelse. Forkæl dig selv med oplevelsen, velvidende at samtykke, sikkerhed og fortrolighed er vores prioritet, og vores professionalisme er uomtvistelig.

Velkommen til hotellet, der vil vække dine sanser og lade dig overgive dig til dine dybeste lyster.

De erotiske og kinky værelser, der kan vælges:

ELECTRA SUITE Luksussuiter med store jernsenge, store badeværelser og en meget erotisk scene designet med BDSM-celler, der vil tage dig til en anden dimension.

BLACK ORCHID I fremragende udstyrede suiter bliver dine fantasier til virkelighed, mens nydelsen giver ny mening til begrebet ekstatisk tilfredsstillelse.

ZEUS SUITE Dekorative detaljer af kæder, lædervarer, masker og sensuel belysning skaber en følelse af disciplin og dedikation, der inviterer dig til at skubbe dine grænser og opleve den autentiske frihed ved ekstase.

RED VELVET I Lænestole til mistresser og mestre, kors og kæder til bindinger og meget mere i et rum, der er skabt til at tjene og blive tjent.

RED VELVET II Mørke nuancer af sort, rød og bordeaux kombineret med metalliske elementer og lædertilbehør inviterer dig til at hengive dig til magien på værelset, hvor den kombinerede oplevelse af sanser og følelser lover at være en unik rejse, der vil ledsage dig for evigt.

 

Book et af hotelværelserne her!

Takaisin blogiin