Legelejlighed (København, Danmark)

Legelejlighed (København, Danmark)

KINKY |

Hvis du/I mangler et lækkert, diskret sted til spændende voksenlege, så udlejes en specialindrettet, eksklusiv sexlejlighed i hjertet af København på timebasis.

Lejligheden har en diskret egen indgang, hvilket sikrer privatliv og anonymitet for alle gæster, så I kan udforske jeres lyster uden forstyrrelser.

Lejligheden ligger ved søerne på Frederiksberg, tæt ved Gl. Kongevej og kun 5 minutters gang fra Vesterport station, hvilket gør det nemt at komme til og fra, uanset hvor I kommer fra.

For at sikre, at alle får den bedst mulige oplevelse, skal alle nye brugere gennemgå en kort introduktion. Her gennemgås alt det praktiske, så alt virker optimalt under jeres ophold, og I kan fokusere fuldt ud på hinanden.

Lejligheden er indrettet til at skabe den perfekte ramme omkring private hyrdestunder og spændende lege. Lejligheden udlejes på timebasis og er fuldt udstyret med sengetøj, håndklæder m.m., og står klar til brug, når I ankommer.

Lejligheden tilbyder:

  • 2 lædersofaer: Komfortable og stilfulde, perfekte til afslapning eller som en del af jeres erotiske eventyr.
  • Stor specialbygget bondageseng med gabestok: Designet til maksimal komfort og alsidighed i jeres kinky lege.
  • Leather sling: Justerbar til ønsket formål, perfekt til suspension og andre fantasifulde aktiviteter.
  • Tilstødende rum med spanking bænk: Ideelt til mere intense og pirrende oplevelser.
  • Gitter på væg med opbindingsmuligheder: Giver jer mulighed for at udforske forskellige bondagepositioner og scenarier.
  • Mulighed for leje af sexmaskiner!!!

Lejligheden er designet med fokus på både diskretion, komfort og yderst er yderst kinky. Den private indgang sikrer, at jeres ankomst og afgang er helt anonym.

Book den erotiske legelejlighed her!

Takaisin blogiin