KinkClub (Skive, Danmark)

KinkClub (Skive, Danmark)

KINKY |

Behovet for at udleve vores fælles passion for BDSM er noget, mange af os føler stærkt, men det kan være udfordrende at finde tid og plads til det midt i en travl hverdag. KinkClub har derfor skabt en løsning, som giver dig mulighed for at leje et eksklusivt legerum, hvor du i fuld diskretion kan udforske dine dybeste fantasier.

Du vælger selv det tidspunkt, der passer dig bedst, og hvert lejeophold varer tre timer, hvilket giver dig rigelig tid til leg, aftercare og at nyde hinandens selskab uden hast. Hvis du har brug for mere tid til at fordybe jer, kan du naturligvis booke flere sessioner i træk, så legen kan fortsætte uden afbrydelser. Oplys blot hvor mange personer der vil benytte rummet.

Mens I nyder jeres tid, er det muligt, at andre gæster også benytter klubben. Nogle kan have lejet et andet rum, hvor deres tid overlapper med jeres, hvilket skaber en spændende atmosfære, hvor flere kan nyde deres oplevelser på samme tid, dog uden at forstyrre hinanden.

Alle rum er udstyret med håndklæder, tæpper, glidecremer og kondomer, som I frit kan benytte under jeres ophold. Der er sørget for, at alt er klart til jer, så I kan fokusere på det, der virkelig betyder noget.

Hvis I ønsker at forlænge jeres oplevelse, ligger KC Huset kun 200 meter fra Kink Club. Her kan I leje et værelse til overnatning, så I kan trække jer tilbage til ro og komfort efter en intens aften. Alle værelserne er udstyret med sengetøj og håndklæder med mulighed for ekstra opredning.

 

 

Book et erotisk eventyr her!

Takaisin blogiin